dddeeefff
 • Om du har glömt ditt lösenord kan du enkelt få ett nytt skickat till din epost. Du gör detta genom att gå till Logga in och klicka på den gråa textknappen “Glömt lösenord?” som ligger längst ner på sidan.

 • När du skapar ett konto hos oss är du alltid en gratis medlem först, d.v.s. du har möjligheten att utvärdera vår tjänst helt gratis i 30 dagar. I detta ingår vissa gratis kurser, så att du får möjligheten att utvärdera vår tjänst utan några förpliktelser. När du är nöjd, vilket vi är övertygade om att du kommer att bli, så har du möjligheten att uppgradera ditt konto för att få tillgång till hela vår tjänst.

   

  Fördelen med att uppgradera dig

  Som uppgraderad medlem hos oss får du full tillgång till över 1 000 högskolefrågor, en del är tagna från gamla högskoleprov och en del är helt nya frågor skrivna av universitetslärare i relevant ämne. Vårt material är speciellt framtaget för att du skall kunna lyckas nå dina mål på högskoleprovet.

  Vi har fyra olika paket: Komplett, Matematik, Svenska och Engelska. Om du inte tidigare har studerat mycket inför högskoleprovet rekommenderar vi dig alltid att uppgradera till Komplett, du får då full tillgång till alla ämnen som kommer på själva högskoleprovet. De övriga 3 paketen är ämnesspecifika och ger endast tillgång till det ämnet hos oss, de är bra om du känner dig helt klar med te.x. svenska och engelska, men behöver höja dig på matematikdelen.

  Alla uppgraderingar gäller fram till nästa högskoleprovets dag. D.v.s. uppgraderar du ditt konto idag, så har du full tillgång fram till nästa högskoleprovsdag. Du kan också välja att köpa tillägget “Extra tid” för ett rabatterat pris, då gäller ditt konto ända till provet därefter.

   

  Bli medlem nu för att prova oss helt gratis!

 • Allt material hos oss är framtaget av eller tillsammans med universitetslärare. Frågorna är delvis från gamla högskoleprov och delvis helt nya framtagna speciellt inför högskoleprovet.

Kontakta Kundtjänst

Öppettider kundtjänst:

 

Vardagar: 09:00 – 17:00
Svarstid: Inom 24 timmar

 

Kontakt:
info@logio.se